Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, å gu det gjorde godt. SÅ for andre som trenger en liten latter, eller en virkelig hysterisk latterkule så gå inn å les på Damn you auto correct
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denne retten litt ekstra spicy. litt rosmarin eller timian. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. La deigen gå i maskin ca 8-10 minutter, eller kna for hånd litt lengre. Legg bollen på et kjøkkenhåndkle strødd med hvetemel og litt havregryn,dekk til med plast eller hvelve en stor bakebollle over, ettehev ca 30minutter
Har du en god blender, er denne oppskriften enklere enn du kan ane. Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg spiste hverken tzatziki eller moussaka – men veldig mye annen god mat. Den turen var fantastisk – men dette innlegget handler om gresk mat og en helt spesiell rett som heter Tyvens lam
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
Verken jegeller Joakim kan noen skikkelig indiske retter, men med litt fantasi, litt prøving( og feiling) og en godt utstyrt krydderhylle blir det som regel veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.