Dette anbefales at du prøver, det er enkelt og utrolig godt. Når jeg ser at steken er ferdig (bruker et steketerometer), slår jeg kraften over i en beholder, legger grønnsaker tilbake i romertopfen og setter den inn i ovnen igjen
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,dette er så enkelt, og SÅ godt. MÅ prøves. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Pisk fløte, ha i Mango-Chutney, Curry-Paste og finhakka hvitløk. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Forrige uke fikk jeg en pakke fra Fjordland levert på døren. Sjåkgrynet er både en god kilde til proteiner og fiber, samt beta-glukaner som har positiv innvirkning på kolesterolnivået
Sammen med den tyske pølsemakeren Thomas Buschhaus på Stokke i Vestfold, lager de Currywurst, Bratwurst, Merguez, Wiener-art, Pure-svin, og Pure-storfe
Jeg kommer garantert til å lage denne retten igjen. Navnet kommer av ordet for tyv, og bytter vi f’en ut med p kjenner vi det igjen fra vårt greske lånord kleptoman
Jeg har kuttet sukker to ganger, den ene gangen var omtrent da jeg startet denne bloggen, og nå igjen i januar etter en graviditet og barseltid i skolebollens og melkesjokoladens tegn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.