Deigen til tykklefsene må være ganske fast – jeg brukte mye mer mer enn det oppskriften sa. For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
Dette er superenkelt og billig å lage selv og helt naturlige ingredienser. Idag vil jeg dele med dere 3 oppskrifter på hjemmelagete ansiktsmasker, en leppeskrubb og en kroppsskrubb. 2 ss finmalt havregryn 2 ss yoghurt naturell 4 dråper honning
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Heisan, nå er det lenge siden jeg sist jeg postet noe på bloggen, Det er faktisk så lenge siden at man ikke husker helt hvordan man gjorde de ulike prosesser
no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller. Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått
til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Men, nå er jeg voksen. Jeg har bygget min egen rygg, med en sterk ryggrad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.