Da blir de myke, men dersom du ønsker dem hardere kan de stå noen ekstra minutter. Men det var ikke noe å si på smaken i hvertfall, disse var helt nydelig, og jegkommer til å lage disse flere ganger
Jeg stakk innom verdens beste grønnsakssjappe som ligger på Vinderen. Da jegkom hjem kuttet jeg alt i fine middelstore/middelssmå biter, slang det i separate "aluminiumsposer", helte over litt EVOO (kaldpresset olje), hvitløkskrydder, salt & pepper
Jeg gjorde litt om på oppskriften, så her er min vri. Dette har jo blitt den single husmorbloggen, så da er målene anvist til oss enslige ( - og lykkelige bør jeg legge til)
Når jegkommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta somjeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Jeg har merket meg at det er en del matvarer som havner oftere i handlekurven enn andre, og som har blitt et fast inventar enten i tørrskapet eller kjøleskapet
Dette er det somjeg kjenner som Lofotsodd. Dette har ikke bare en praktisk årsak som at alt skal ha omtrent samme koketid, men det ser faktisk bedre ut når det er litt samsvar i størrelsen visuellt
Men det er greit med iltt andre varianter innimellom også, som stekt kyllinglår med frisk salat & fetaost ~ fiskekaker med frisk salat & kvitløksdressing ~ omelett med grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.