DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
Jeg lovte at jegskulle prøve å få Trine til å gi meg oppskriftene. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
For å sikre at tyrkerne ikke skulle kjenne lukt av matlagingen, eller se røyk fra bål, la heltene lammekjøttet leirkar, satte det på glødende kull de hadde lagt i en grop, og dekket over med jord og stein
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeg har fått. I tillegg til å styre unna sukker, holder jeg meg også unna ting som brød, pasta, ris, potet og så videre
til tross for at jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Men, nå er jeg voksen. Jeg har bygget min egen rygg, med en sterk ryggrad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.