Når jeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Her har jeg samlet et knippe forskjellige oppskrifter på dip/sauser med mye smak (Cajun style). Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Bomullsgarn er min favoritt. Men jeg fant ei side hvor mønsteret på ei heklet ape lå. Men jeg valgte å gå ned en pinnestørrelse for å få en tettere finish
Det er sånn at jeg har ei søster til, hun bedriver og kakebaking, men av et mer fantastisk slag. DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE
Det eneste de trenger er et oppkok før servering. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Du trenger. Denne dip'en ble til som et forsøk på en frisk dip til ovnsbakte amandinepoteter. Den ble kjempegod og vi har nå brukt den både som chipsdip
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.