Jeg spiser havregrøt flere dager i uken til frokost og prøver derfor å variere innholdet litt. Jeg synes det er litt digg med noe krønsj på toppen, så hos meg blir det ofte hakkede mandler og kakaobiter
) Jeg topper den medcottagecheese så blir det god mix av varmt og kaldt, søtt og syrlig. ) Håper energien er på plass og at jeg ikke faller i dunge etter jobb
/. /. S. u. p. e. r. t. m. l. o. å. i. d. h. g. n. C. a. s. ,. y. k. j. 1. 5. 0. 2. 8. Y. 6. E. ø. v. f. D. æ. I. c. b. H. ). P. O. W. T. #. M. n l. d l
Oppskriften er enkel ogjeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottagecheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
Jeg mener gladsak. Putt jordbær, sukrin og agavesirup i en blender og kjør den til en fin saus. CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner)
Og nå har jeg mikset sammen ett nytt bruksområde for vår alle kjære cottagecheese. Jeg er av den typen som ikke klarer å spise cottagecheese som den er
I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her. Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg
Har fått ufattelig mange gode tilbakemeldinger på innlegget jeg postet i går, som handlet om noen menneskers behov for å hakke på folk som vil spise sunt og ha en sunn livsstil
Resultatet var skikkelig nammis og selv om barna mente at “man kan ikke ha gulrot i lapper, jeg vil IKKE smake” så klarte jeg likevel å bestikke de med en smaksprøve som ble til “mmm, det var jo godt likevel jo mamma
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.