Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og toppingtilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Bland alle ingrediensenei en bolle, bland ilittsitronsaft og topp med honningristede nøtter. Som jeg skrev fikkvi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Garnityr på toppen. Her kommer da endeligmin neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordiplutselig skjer det noe uventet
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at der er noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disseavslutningenetil et eneste stort etegilde
I går bakte jegmine første smørkjeks, og jeg lover - det er ikkesiste gang. Smørkjeksene ble virkelig kjempegode - kanskje ikke akkurat som Butter Shortbread fra Walkers, men likevel
februar, er å spise sprøstekte torsketunger sammen med min elskede. Torsketunger med brunet smør og gulrotsalat med appelsinsaft, og en god hvit burgunder med litteiki seg, får mor hjemme til synge sanger hun ikkevisste fantes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.