Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. mai synes jeg. Slå av ovnen og sett en sleiv i ovnsdøren slik at den står på gløtt
Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne. Du kan også ha mindre alkohol, f. Vær uansett forsiktig når du spiser dette, og gi beskjed til gjestene dine hva du har oppi
Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker. mai, dere. Jeg har sydd sammen oppskriften fra flere andre, og ble temmelig fornøyd
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Tilsett resten av kokosmelken, babymais, vannkastanjer, vårløk, løk og paprika. Babymais. Jeg setter "rammen rundt" måltidet veldig høyt og liker å dekke et hyggelig bord - et sted hvor gjestene skal føle seg velkommen
Etter å ha gått tur i fjellet, er det veldig godt å komme inn til en varm hytte og å kunne se fram til en kveld med mye god mat å kose seg med i hyggelig selskap
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Det har blitt en fin tradisjon blandt Stavangers veganjenter å møtes hjemme hos hverandre, spise, prate og diskutere og denne gangen var det Helle som hadde stafettpinnen
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.