En forfriskende og enkel sommerdessert med norske jordbær - endelig er de her. Avslutt med havrecrunchen og pynt med jordbær og friske urter som sitronmelisse eller mynte - vel bekomme
Alle gjestene spiste opp hver en smule – til og med hun som ikke liker desserter. Har du ikke rabarbrasirup kan du fint koke rabarbra med sukker til den blir myk)
Rabarbra og jordbærdessert. Lag noe med rabarbra nå. Derfor bør du enten fryse rabarbra til senere bruk,eller bare sette i gang og lage noe med rabarbra NÅ
Sommer er å lage en gammeldags jordbærdessert. La vaniljestangen koke med og la trekke noen minutter. Sil blandingen tilbake i kjele og varm opp på svak varme mens du hele tiden rører med en tresleiv
Da er det greit at en tradisjonell Pimm`s skal serveres med agurkbiter, jordbær og mynte. Pimm`s er en ordentlig tørsteslukker i sommervarmen også fordi den blandes ut med ingefærøl
En ekte god Pimms er ikke overdynget med frukt, ei heller svak med for mye blandevann. Vertinnen var britisk, og serverte drinken på høyden med utsikt over pollen, ved siden av rugbrød med patè og cumberland sauce
Pimm’s is a brand of fruit cups, but may also be considered a liqueur. It was first produced in 1823 by James Pimm and has been owned by Diageo since 1997
Vi var en feststemt gjeng på sju stykker med finklær og flagg (jeg hadde med mitt i kofferten i september, som seg hør og bør når man flytter til utlandet), og søsteren min hadde sløyfe i håret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.