Denne isen er lett å lage, og i dag spiste vi den med varme crepes av maizena og friske jordbær. Forskjellen på hjemmelaget og butikkjøpt jordbæris er at den hjemmelagede virkelig smaker jordbær
Men hvis du vil servere hjemmelaget jordbærsaus sammen medjordbærisen gjør du følgende. Hjemmelaget jordbæris smaker mye bedre enn kjøpt jordbæris, for her er det bare massevis av søte jordbær som gir farge og smak, og ikke kunstige tilsetningsstoffer
Dette ble så blandet forsiktig medjordbærisen/jordbærpuréen. Er jordbæra tina helt, blir det jordbærpuré i blenderen og da trenger du ikke kremfløten sammen med den og melisen
1 beger mager kesam . 1 beger mager kesam. Denne er kalori fattig og perfekt for min del. Hver pannekake har ca 55 kcal, men eg brukar sukrin og kutta ut vaniljesukker
Kjør bær og kokosmelk / fløte i blenderen, og smak til med søtning. Det enkle er ofte det beste. Innlegget er opprinnelig fra 2011, men dette er en skikkelig klassiker hos oss og tåler en repitisjon
-) Lagde også vanlige lapper (oppskrift nederst) for å teste forskjellen, og syns kesam/fløte smakte aller best, mens de andre så litt penere ut og ble tykkere
hjemmelaget fruktcocktail medkesam. Kjekt med mat som kan nytes med god samvittighet. Hjemmelaget fruktcocktail er en ypperlig måte å få i seg frukt og bær på, og sammen med litt vaniljekesam smaker dette helt nydelig - og er i tillegg sunt også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.