Dette er absolutt en av mine favoritter. Kan like gjerne brukes som forrett på en varm sommer dag. Server gjerne som saus, eller i et shotte glass ved siden av en god og mørk sjokoladekake
Gåsehold har vært viktig i Østfold. Opplysninger om dette finnes allerede fra 1600-tallet, da det fortelles at to bønder ble forlikte med fogden for noen mindre forbrytelser ved å betale ham to gjess hver
Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en variant av den klassiske sommerretten «blomkål med flesk». For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker
Babyshower. 06. 02. 2016 kl. 09. 22 i. Blogg. 3 kommentarer. Babyshower er en veldig koselig anledning å bake til. ) Denne helgen lagde jeg en liten lyseblå kake med en gul sjiraff på
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
I dag hadde fikk jeg anledning til å poppe innom Askim Frukt og bærpresseri. Kortreist. Jeg er stadig mer opptatt av kortreist mat, og vil på bloggen her vise frem steder der du og jeg kan kjøpe eller nyte kortreist mat i mitt område
Lakris er på alles lepper om dagen, også mine egne. Etter at jeg oppdaget rått LAKRIDS-pulver har denne noe bizarre smaken fått innpass i stadig større del av måltidsreportoaret
Related PostsRabarbra- og jordbærsuppe med mascarponekremjuni 12, 2014Nydelig sitronpaijuni 8, 2011Kjapp skinkepai i påskenapril 11, 2014Lavkarbovafler med vaniljekesammars 27, 2014
Norske råvarer er i verdensklasse. Vi har lenge vært kjent for kvaliteten på norsk laks, lam og rotgrønnsaker, som har fått vokst seg smakfulle og næringsrike over lang tid i vårt klima
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.