Rips smaker så godt sammen med noe veldig søtt, men det er også noe jeg synes er godt til kjøttkaker eller vilt – så her har dere min oppskrift på ripsgelé
Tanken som slo meg her om dagen var at jeg aldri har bakt medmoreller, hvordan det har skjedd er meg en gåte, men det ble sporenstreks gjort noe medog resultatet ble disse lekre og supergode morellmuffinsene
Det vil seie, i dag steikte eg dei inne og tok dei med ut. Eit sunt og godt måltid. Viss ein tenkjer å ete all sylta med ein gong, kan ein kutte frysepulveret
Mos ripsenemed en grønnsaksmoser. Ha sukker og certo i en egen bolle og bland dette godt sammen. Ripsbusken står ofte urørt i hagen, men ripssyltetøy er jo så godt
Kok først opp råsaften med sukker. Ha dette i små former og sett kjørlig så geleen blir stiv. Hadde endel råsaft av rips i fryseren som måtte testes ut, så da ble det mousse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.