Jordskokksuppemedsprøstekt spekeskinke. Suppe er kanskje noe de fleste forbinder med lune, mørke kvelder og ruskevær, men jeg er like glad i supper sommer som vinter
Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Og med hjemmelaget rødkål og brunede poteter blir det godt. tynnribbe med svor, evt midtribbe. Rygg- benet steker med og blir gode grillben på julelunchen
I det siste har jeg merket meg flere som har snakket om jordskokksuppe. Jeg har valgt å bruke en del sjalottløk i suppen, den kan gjerne erstattes med gul løk om ønskelig
Legg på er par skiver medsprøstekt og himmelsk salt spekeskinke. Med inspirasjon fra Modernist Cuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Jeg stiller med en kjøttfri middag i dag som vanlig. Nå toppet jeg dem med noe enkelt jeg hadde for hånden, rømmedressing, krydder og spirer, men her kan du servere både ulike oster smuldret over toppen, hjemmelaget dressing eller for eksempel et speilegg
Med sin lidenskap for smaker, teksturer og aromaer for utpregede aromatiske druer har vinmaker Margaret Leonardi valgt en blanding av aromatiske røde og hvite druesorter fra nøye utvalgte vingårder over hele California for å lage denne rosévinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.