De smaker av barnslige forventninger og gir meg ekstra lyst til å knipe på pakkene under treet. Julebaksten som minner meg mest om min barndoms jul er uten tvil risboller
Litt sprø, litt seige og veldig, veldig gode. Endelig er julebaksten i gang. Rør smør og sukker hvitt. Ha i mel, bakepulver, vaniljesukker, kanel og sirup
Og egentlig synes jeg det bare gjør dem enda bedre. Tilsett vaniljesukker og sukker litt og litt. Grovhakk sjokolade og nøtter og vend forsiktig inn i marengsen
Delfiakake er enhver sjokoladeelskers drøm, det er rett og slett en kake av massiv sjokolade. Og siden jeg ikke tåler så godt marsipan, bruker jeg heller valnøtter eller marsipan av hasselnøtter
Jeg har nå lært meg at for å få kokosmakroner som er spø på utsiden og skikkelig seige inni, så er det vikitg at massen varmes opp, i stedet for å piskes
Deretter tilsettjar du egg og smør. Eg driv å planlegg julebaksten. Rull til små bollar (ei ts per kjeks), legg dei på eit bakebrett og trykk dei litt flate
Da har jeg startet med forberedelsene til årets julebakst. fa=bloggerfy. Jeg har komponert og satt sammen mine egne oppskifter som vanlig , og selvfølgelig er alt glutenfritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.