Julebaksten som minner meg mest om min barndoms jul er uten tvil risboller. De smaker av barnslige forventninger og gir meg ekstra lyst til å knipe på pakkene under treet
Delfiakake er enhver sjokoladeelskers drøm, det er rett og slett en kake av massiv sjokolade. I delfiakake brukes tradisjonelt Per- eller Mariekjeks, men de glutenfrie mariekjeksene jeg får tak i inneholder melk, så jeg bruker glutenfrie havredigestivekjeks
Jeg har nå lært meg at for å få kokosmakroner som er spø på utsiden og skikkelig seige inni, så er det vikitg at massen varmes opp, i stedet for å piskes
Denne anbefaler jeg på det sterkeste ♥. ♥ 100 g grovhakkede mandler. ♥ 160 g mandelmel, tilsett mer hvis deigen blir for klissete (mandelmel fås på utvalgte matbutikker og helsekost). ♥ 75 g sukrin. ♥ 2 egg. ♥ skallet av 1-1,5 sitroner (økologiske). ♥ 2 ts bakepulver. ♥ 2 toppede ts vaniljesukker. ♥ 2 ss fiberhusk. ♥ 30 g mørk kakaosjokolade i små biter. ♥ 2 egg. ♥ skallet av 1-1,5 sitroner (økologiske)
Eg driv å planlegg julebaksten. I fjor tok eg med meg så mykje ymse heim som aldri blei ete opp, så i år har eg berre tenkt å ha med meg eit par, tre sortar til Ørsta
Lykke til med julebaksten Kristine ♥. JULEBAKST. 26. 11. 2015 kl. 18. 14 i. Daily-life. 22 kommentarer. Det nærmer seg første advent og desember med stormskritt
Julebaksten er i gang. 01. 12. 2015 kl. 10. 04 i. Hjemmebakt og hjemmelagt. Ingen kommentarer. Har startet på julebaksten og her er 3 av mine favoritter
På onsdag var det tid for bakedag sammen med en god venninne. Vi hadde en koselig dag med mest skravling, pluss underholdning av en liten nissehjelper på 1 år, som helst bare ville spise deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.