Julebordene står for døra. Sammen med julebord er det flotte velkledde pene kollegaer. Din kjære, som stoler helt og fullt på deg har ønsket deg en god tur på julebord og er uviten om hva som venter henne
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Litt rørte tyttebær er det også igjen, men ellers er det ikke mye rester fra gårsdagens julebord. Det var ikke vi som inviterte til fest, men vi har det lengste bordet
Kjolen din var flott - blåfargen peker mot vår. 45Ja tenk på alle kjolene man kunne sydd om ingen hadde funnet opp TV. 45Ja tenk på alle kjolene man kunne sydd om ingen hadde funnet opp TV
Det er så nusselig med sånne korte kjoler, sånne som slutter såvidt under bleien. Jeg startet med oppskriften til Petrakjolen, men økte litt annerledes etterhvert for å få maskeantallet til å gå opp med sinnasaumønsteret til Pinneguri
Og etter min ringe mening, noe av det beste svenskene har bidratt med til julebordet. Carl Larsson. Janssons frestelse er for mange noe av det svenskeste som finnes
Så ble det en søt kjole i stede. Bildene er tatt med mobil, derfor dårlig kvalitet, MEN man kan fortsatt se hvordan kjolen ser ut da, det er nok det viktigste
Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Svigermor og jeg laget denne for noen uker siden, men vi skrev ikke ned oppskriften
cloud bread. Tue, 29 Mar 2016 17. 14. 13 GMT. kl. 19. Kosthold/Superfood. Ingen kommentarer. Cloud bread er visstnok brødet "alle" snakker mo for tiden - et lavkarbobrød som kun består av tre ingredienser
Til 17 mai lagde jeg blant annet denne ostekaken som er blitt en stor favoritt i familien. Elsker at den er så lett å lage, den krever hverken steking eller sikting av mel, bare litt tid for å stivne skikkelig
Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårruller med restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.