For min del er det ingenting anna enn brunost og sukkerfritt syltetøy som hører til ♥Så no blir det julebrødmed bedre samvittighet, meir stabilt blodsukker og en sammarbeidsvillig mage
Nybakt julebrød smaker veldig godt servert med smør, brunost eller geitost. Denne tradisjonelle julebaksten bakes som oftest med både rosiner og sukat, men den kan også bakes kun med rosiner om du foretrekker det
Julebrød skal være litt søtt, godt krydret med kardemomme og inneholde godt smør. Når julen nærmer seg er det tid for å bake julebrød, det er tradisjon og det er et koselig arbeid
Med det heller kjølige sommerværet her på Østlandet fikk jeg lyst til å holde meg inne og bake idag, og da ble det grove rundstykker med tranebær og valnøtter
juledag med alskens pålegg og alle har god tid. Julebrød hører høytiden til, og det søte saftige brødet har alltid vært en del av julefrokosten så lenge jeg kan huske
Den milde smaken av deigen sammen med det syrlige og søte tranebær, knasende tekstur og nøttesmak av valnøtter og mandelflak, får paien til å smake helt vidunderlig
I tillegg til sultaner og valnøtter er brødet krydret med kardemomme og ingefær. Deilig smak som gir fint underlag til alle slags pålegg – om du da ikke bare spiser det med et godt smør på toppen
Duften av nybakt julebrød brer seg i hele huset når disse herlighetene tas ut av ovnen. Det var bare så vidt jeg klarte å vente til de var avkjølt med å skjære i de
Elt i mel blandet med. Benytte en stekeplate dekket med bakepapir, alternativt to. Etter å ha googlet litt rundt, kom jeg over denne oppskriften fra «Tine Kjøkken»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.