Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Må jo bare erkjenne at jeg blir sååå imponert over alle flinke bloggere som klarer å blogge så ofte i tillegg til å ha jobb, barn og barn med masse fritidsaktiviteter
Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Kake med mousse og bær. Jeg bakte og jeg bakte for å finne ut hvilken kake jeg skulle lage, og i første omgang var planen å lage en kake med ostemousse
Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Oppskrifter/tips - lunsj og middag • Kommentarer. Tidligere har jo eg posta en anna variant av middagspai med søtpotetbunn, og eg hugsa så godt den fantastiske kombinasjonen mellom søtpotet og eggeblanding - så da tenkte eg at søtpotetpizzabunnen som paibunn måtte fungere utmerket, og det gjorde det
Eg er og forblir ei lompeguri og russenavnet mitt "LompeLinda" er ett av bevisene på det. ) Eg er vertfall veldig glad for at eg fekk laga desse, og har hatt lompefest til mange måltider dei siste dagane
Lovet dere oppskriften på denne, og jeg må bare si tusen takk for god oppskrift suntoggodt♥ Det kan vel ikke bli enklere å få i barna våre fisk enn å lage en slik grateng som dette selv om både Max og Leo er glad i laks på tallerkenen
Nå har vel de aller fleste kommet inn i hverdagslivet med rutiner og aktiviteter igjen. Som hos sikkert mange av dere også er enkelte dager litt mer travle enn andre
Idag regner det ute, og det frista virkelig med en varm og smakfull suppe til middag. Spinatsuppa serverte eg med kokt egg, som er en uslåelig kombinasjon sammen - og ikkje minst perfekt som kjøttfritt alternativ på denne kjøttfri Mandagen
Noen ganger får jeg mat ånden over meg, og da bobbler kreativiteten. Ikke HVER gang smaker mine mat prosjekt helt etter en gourme kvinnes gane, men noen ganger råker jeg innertier også
Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert • Kommentarer. Sesongen er ikkje over for dei norske eplene enda, og eg har fortsatt mange kilo epler igjen som må brukes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.