Julebrød hører førjula til, og aller helst vil jeg bake det selv. Da får vi den deiliga lukta i huset, og kan nyte rause skiver straks brødet kommer ut av ovnen
På onsdag var det tid for bakedag sammen med en god venninne. Vi hadde en koselig dag med mest skravling, pluss underholdning av en liten nissehjelper på 1 år, som helst bare ville spise deig
Julebrød / julekake hører julekaffekosen til. Jeg liker å bruke denne gode tradisjonelle oppskriften, men gjerne med en liten vri - valnøtter og mørk sjokolade setter en utrolig god smak sammen med kardemommen
1. Skjær smør i terninger og sett det på kjøkkenbenken så det får romtemperatur og blir mykt. 2. Ha melet i en bakebolle, bland inn sukker, salt og kardemomme og smuldre i gjæren
Julebrød eller julekake hører julen til for mange. Denne tradisjonelle julebaksten bakes som oftest med både rosiner og sukat, men den kan også bakes kun med rosiner om du foretrekker det
Når julen nærmer seg er det tid for å bake julebrød, det er tradisjon og det er et koselig arbeid. Det lukter så innmari godt når man jobber med søt gjærbakst, både under tilberedningen og under stekingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.