I jobbsammenheng hender det av og til at jeg tar med meg en kake på avslutninger. Jeg jobber med barn og synes det er stor stas å få lov til å glede de litt ekstra en gang i blant med noe hjemmebakt
Jeg lagde cupcakes til mamma og pappas årlige pinnekjøttmiddag med venner, og i anledning julen, syntes jeg at det burde være litt stemning over pyntingen
Posted on 14. november 2014 by EinarNilsen in Endelig helg, Forretter, Middag, Småretter. Det var plutselig så lenge siden vi hadde blogget noe nå… Oktober og november har vært forferdelig hektiske måneder og tiden strekker liksom ikke til
Det er ikke ofte jeg skriver «norges beste», men jeg tror oppskriften er temmelig nær. Rester fra ei mør saftig lammestek er genialt å lage lammkebab av
Toppen gjorde jeg slik at det ser ut som et rosa juletre. Disse herlige swirl med wilton 1 B tipp minner meg om et rosa juletre, og de er veldig lette å lage
KÅL er en tradisjonsrett fra Gudbrandsdalen. KÅL er egentlig en kjøttsuppe med erter. Min mormor vokste opp på gården Haverstad Søre, som min oldefar Karl Iversønn Gyttingslien kjøpte i 1902, han tok da navnet etter gården Karl Haverstad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.