Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Ganache Knekk sjokoladen og ha i en bolle, ha fløten i en gryte og kok opp
For hvem er det som ikke elsker sjokolade. - Smelt sjokoladen på lav temperatur i vannbad. Ta skålen med smeltet sjokolade ut av vannbadet og rør inn eggeplommene
har du sunn og næringsrik sjokoladesnavel. litt stevia med sjokoladesmak, dadler eller rå hønning. Liker du ikke sjokolade og vil ha en annen variasjon
Digg mørksjokolade med marsipan. Trill det hele til en stang,del i skiver og trekkes med sjokolade. De som kjenner meg godt vet at når det går danske krimserier på tv så kan de la være å ringe
Dersom du liker mørksjokolade eller ønsker noe sukkerfritt, så bør du prøve disse. Det er fortsatt en stund til desember, men det har ikke stoppet meg fra å lage julesjokolader
Med mørksjokolade og biter av hvit sjokolade ble det ganske så fortreffelig. Sjokoladeis. Som liten kunne jeg aldri fordra sjokoladeisen som var en del av trikoloren til Hennig Olsen og resten av gjengen, og jeg tror den satte temmelig slitesterke spor
Sukkerlaken gjør at appelsinene får en søtere smak og den mørkesjokoladen er prikken over i-en. Legg på et stekebrett med bakepapir og sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet
En konditorlærling helte ved en feiltagelse varm melk over mørksjokolade og ble derfor anklaget av konditormesteren for å være en "ganache", som på fransk betyr noe sånt som tosk eller esel
Daimsjokolade er ganske søt og jeg valgte derfor mørksjokolade i stedet. Jeg valgte kun sjokolade som pynt for ikke å prøve altfor mange nye smaker på en gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.