Juliette, rock, øl og burger
Stuertsyndromet
Stuertsyndromet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 11/2 dl vann
  • 11/2 dl melk
  • 50 g gjær
  • 11/2 ts salt
  • 4 dl sammalt hvete
  • 4-6 dl hvetemel
  • 200 g oksekjøtt
  • 150 g oksekjøtt
  • 50 g svinekjøtt
  • 1/2 ss
  • 1 dæsj worcestersaus
  • salt og pepper
  • 2-3 tynne skiver salatløk, jeg foretrekker salatløken siden den ikke har en like dominerende løksmak og derfor bare bringer med seg friskhet til burgern
  • 1-2 Salat
  • 2-3 tynne skiver sylteteagurk
  • Salt og pepper
  • 1 dl

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.