2-3 tynne
skiver salatløk, jeg foretrekker salatløken siden den ikke har en like dominerende løksmak og derfor bare bringer med seg friskhet til burgern
Gourmetpølser, grillmat og ostedisk, er bare et lite utvalg av hva de har å tilby. Jeg har brukt mine søltørkede tomater i tillegg, men de kommer jeg tilbake til ved en senere anledning
Ha kjøttdeigen i en bolle, knus einebærene, rens og press hvitløken, og ha alt i kjøttdeigen. ½ ss potetmel men kan godt sløyfes det gjorde jeg, men burgerne blir litt løse uten potetmel
Ikke nok med helg, jeg begynner endelig å føle meg frisk. Da er fredagen her og det er endelig helg. Til middag ble det hjemmelagde burgere i fullkorns pitabrød med potetstaver
men kjøleskapet går også helt fint. istedenfor å lage pommes frites så kan man for eksempel lage øl friterte løkringer for å få med det sprøe elementet i måltidet
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og Old El Paso Taco Spice Mix og tilsett vann. Hamburger. Fordel alle ingrediensene på potetskivene og topp med salat og ristet brød, og fest med en pinne
Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.