Fyll opp medchili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Sterke krydder er med på å sette i gang kroppens blodsirkulasjon
Husker mamma pleide å lage det til vaflene, med tyttebær i. ) Tenkte jeg skulle prøve å lage trollkrem med blåbær også, det må jo være helt nydelig godt
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. Dagens oppskift handler ikke om pølser, men er et forslag til en chili con carne i LCHF-stil
Chili con carne er spansk betyr chilimed kjøtt (oksekjøtt). Jeg tipper at det hadde blitt "månelyst" om Prior hadde foreslått å bytte ut fårekjøttet i fårikål med kyllinglår
Server med salat, et godt brød eller nachochips og rømme. Fres hvitløk, løk og paprika i en kjele sammen med litt brun cocosa (evt bruk den medchili for ekstra smak) Fres til grønnsakene har blitt litt myke
De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
Smak til med salt og pepper, og ha i en boks medchilibønner rett før servering. Rød paprika. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
* Hell over med kremfløte og sweet chili og topp den med ost. 4 kyllingfileer2 fedd hvitløk2 paprika1 purreløk3dl kremfløte1dl sweet chili saus150gr revet ostrosiner, ananas, cashewnøtter kan også has i. Stekes midt i ovnen på 200*C i ca 20min, serveres med ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.