Sukkerbrød-kakemedbringebær mousse ogvaniljekrem. Men rosa er fortsatt populært og her kommer en oppskrift på den ene kaken jeg laget med roser, perler og ballerinaer
Pynt deretter kakenmedfriske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebærog amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Ta kaken ut av kakeformenog slå den ut raskt på papir opp ned. Overfør smørkremen i sprøytepose med en stor lukket stjernespissen og pynt rolade med smørkrem roser
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Her er den satt sammen medAnna-sjokoladekake, lys-sjokoladefluff og sjokoladeganache. Bruk en skje/slikkepott og jobb litt medbringebærene i silen,så du får med mest mulig av den deilige jusen
mai kakemed rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam ogfriske bær. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Når de så blir kombinert med en litt seig og akkurat passe søt kake som her , ja da er jeg solgt. Jeg liker min best lunken med litt vaniljeis ved siden av, det smaker himmelsk
Fransk sitronkakemed valmuefrø – cake au citron. Kakerog desserter. Ha bringebær, blåbær eller jordbær i og dryss litt hakkede, ristede valnøtter og melis over til slutt
Deigen kan settes med kald væske og heves over tid, eller bruk lunken væske og deigen heves på ca. Legg en liten klatt vaniljekremog et bringebær eller litt syltetøy på den breieste delen av snippene og rull sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.