♥ I dag kommer massevis av bilder av kakebordet jeg laget til julaften – desverre ble det hurra-meg-rundt med bildetaginga (…som alltid, planlegger jo ikke tid til det
Alle gode ting er tre heter det jo, og etter at tantebarnet Lola fikk kakebordtil sin barnedåp og tantebarnet Jimena fikk det samme til sin barnedåp ,så måtte jo tantebarnet Carlos få ett kakebordtil sin første nattverd han også
Kjempegode med sjokolade eller vaniljekrem inni, å bruke som basisdeig til skolebrød og prinsessekake, eller bare rett og slett ha rosiner i deigen eller lag gode gammeldagse boller
Tante Helene fikser kakebordtil Lolas barnedåp. Valentines dagene er over for denne gangen her på bloggen så da fortsetter jeg oppdateringen på kakefronten, tenk dere tilbaketil juli i fjor,for da skjedde nemlig dette
Jeg tok utgangspunkt i baguettoppskriften min ( som jeg har funnet på nettet ) lagde dobbel porsjon og delte i to en til sjokoladepålegg og en annen til spekeskinke og creme Fraiche, kunne jo ikke bare lage usunne, så da fikk vi tømme kjøleskapet for litt reste også
Små søte fristelser tilkakebordet. 06. 09. 2015 kl. 19. 17 i. Kaker og søt bakst. 19 kommentarer. Florlette små pavlova som smelter i munnen ogsprer smaken av sommervarme bringebær
gjær), og deretter koke det, for så å steke det - og det blir til noe så helt eventyrlig godt. Del deigen i passe emner, og rull dem til boller, som du former til "hull med deig omkring" (se mine "flotte" illustrasjoner nedenfor)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.