Kakepikens Fugde Brownies
Kakepiken
Kakepiken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 210 g Smør (romtemperert)
  • 300 g Sukker
  • 3 Egg 4 ss Espresso
  • 2 ts Vaniljeekstrakt
  • 200 g Sjokolade (100g Odense 70% + 100 g Odense 55%)
  • 2 ss Kakao
  • 1 ts Salt
  • 120 g mel
  • 18 cm men du kan gjerne bruke en
  • 24 cm rund springform i stedet
  • Toblerone
  • 400 g Hvit Toblerone
  • 130 g Fløte
  • 60 g Hasselnøtter
  • 1 dl Vann
  • 2 ss Smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.