BLOGGEN ER FLYTTET TIL WORDPRESS - FØLG LINK FOR Å SE HELE OPPSKRIFTEN. Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner
Vær uansett forsiktig når du spiser dette, og gi beskjed til gjestene dine hva du har oppi. Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne
Del kakerøren i to forskjellige boller og vend inn konditorfarge til du blir fornøyd med nyansen. Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker
Dessert, Kaker, Kakerogdesserter, Norsk mat, kakerogdesserter. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Denne kan du forresten helt fint bruke som glasur på kakerogså. Bland alle ingrediensene og kjør i blender, foodprosessor eller med stavmikser til du får en jevn og fin krem
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
Det er derfor jeg elsker å lage kaker som denne. Ingen stress med pynten for frukten på toppen gjør hele kaka så flott og passer til det litt rustikke utsende den har
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.