Den er veldig enkel å få til, nydelig på smak og virkelig et skue for øyet. Mai. Slå deretter av ovnen og la steikovndøra stå litt åpen til bunnen er avkjølt
Del kakerøren i to forskjellige boller og vend inn konditorfarge til du blir fornøyd med nyansen. Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker
Dessert, Kaker, Kaker og desserter, Norsk mat, kaker og desserter. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
Avkjøl før den tas ut av kakeringen. Pisk kremfløten til den er nesten stiv. Smak den til med sukker. Forvarm stekeovnen til 180 C. Fyll i en kakering - 24 cm i diameter. Stek den midt i ovnen i 35 minutter til den er gylden
Det er derfor jeg elsker å lage kaker som denne. Ingen stress med pynten for frukten på toppen gjør hele kaka så flott og passer til det litt rustikke utsende den har
Bærene gjør kaken veldig frisk, og blir en fin motsetning til den mektige kremen. Pavlova er den største utfordreren til bløtkaken, og den er utrolig populær, og det er ikke uten grunn
mai feires står flagget med rødt, hvit og blått i sentrum, her har jeg noen forskjellige kaker og desserter med akkurat disse fargene, raske og enkle å lage de fleste av dem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.