Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Den passer til både fisk og skalldyr. Bytt ut majonesen og aiolientil rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Til dagens brunch hadde vi en av Minisfavorittdrikker laget av kiwi. I et desiliter beger har jeg1 dl kaldt vannså fyller jeg på med kiwitil vannstanden viser 3 dlog søtningsmiddeltilsvarende 1 ss sukkerHar det i en blender og moserHell i glass og nyt. ) 1 dl kaldt vann
Server suppen kald med et godt dryss av friske krydderurter som er finhakket. Ha alle ingrediensene, utenom krydderurtene, i en blender og blend til du har en jevn suppe
Hadde lyst på noe lettvinttilmiddag så da ble det kald suppe og deilig sunn dessert. Heisann, håper dere har hatt en fin uke – nå er det snart helg igjen Har gått meg en lang tur i dag, og fik tatt noen finebilder ved Hovindammen
La det stå til det er kaldt (gjerne natta over). Såg ikkje dette godt ut. Kok opp vatn med litt salt og noken laurbærblad og la laksefileen trekka i ca trettiminutt
Ha så den kalde melonsuppen over iserveringsglass,ha gjerne i en isbitslik at den holder seg kald og fin,eller sett den tilbakei kjøleskapet om du ikke skal servere den med en gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.