Kald julefristelse
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g gravlaks, skinn- og beinfri
  • 150 g rakørret, skinn- og beinfri
  • 180 g salt sildefilet med skinn, men uten bein
  • 1/2 middels rødløk, skrelt og finhakket
  • 1 ss gressløk, finkuttet
  • 250 g mandelpoteter, skrelt og kokt
  • 1 boks laksekaviar
  • 6 skiver grovbrød eller lignende
  • 1 dl stivpisket seterrømme
  • 2 blader gelatin, bløtlagt i kald vann
  • forskjellig salat til pynt
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss nøytral sennep
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1-2 ss tørr hvitvin
  • 1 dl nøytral olje
  • 1/4 ts melis
  • 1/4 ts seltin
  • litt nykvernet hvit pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.