7 kroner
fant jeg. Det rekker kun til 16.50. Så jeg tar pengene i retur og må vente ute i 10 minutter for å få en billett som går over 17.00... Brr. Vel nede i studio så er kvalmen verre. De andre danser og jeg sitter i resepsjonen og hekler en lue. Kanskje kan jeg være med på neste time
Uten melk, gluten og egg. En nydelig kake som smaker best i kald tilstand. Noe er likt, og noe er ulikt. Da blir den fast og fin, og holder seg best på kakefatet
Ha alle ingrediensene, utenom krydderurtene, i en blender og blend til du har en jevn suppe. Server suppen kald med et godt dryss av friske krydderurter som er finhakket
Det var kaldtog atter kaldt. Ja, det er vakkert, men hvorfor skal det være så himla kaldt. Det har vært sprengkulde deluxe i mine øyne, og jeg har vært noe oppgitt i forhold til all snøen som føyket lørdags night og la seg som en dyne til slutt
Høres kanskje litt spesielt ut med kald suppe, men det var veldig godt. 2 avokado1 sjarlottløk eller evt 2 ss gul løk4 dl kyllingbuljong0,75 dl rømme/kesam1 ss tomatpure1 ss hakket koriander, evt litt tørketnoen dråper tabascosauslitt presset lime/sitronsalt/pepper1) Del avokadoen, ta ut steinen og grovhakk avokadoen. 2) Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/blender/stavmixer og kjør det til det er jevnt. 3) Settes kaldt til det skal serveres
Denne potetsalaten gikk ned på høykant sammen med grillede svinekoteletter og salat. Oppskrift (4 porsjoner)500 g Poteter (kokte)1 dl Olivenolje2 ss Rødvinseddik2 - 3 ss Karri(vanlig)1 ss Sukker2 stk Vårløk2 stk Charlottløk Gressløk Salt og pepperStep 1Kok poteter og kutt de opp i passende biterStep 2Bland olivenolje, rødvinseddik, karri og sukker. Smak til med litt salt og pepperStep 3Bland poteter med dressingen og legg det på et fatStep 4Pynt med kuttet vårløk, charlottløk og gressløk 4 porsjoner
Det er mye kos i en kopp med varmt drikke, og en av fordelene med at det begynner å bli kaldere ute er at man kan unne seg nettopp det med den beste samvittighet
Mos med stavmikser og sett kaldt frem til servering. Marianden og indrefillet av svin har dere sett før, men dette er virkelig min go to middag i heimen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.