Ferdig marinert kalkunfilet steikes i rundt 30 minutter pr. Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå
Tørk av kalkunen. Hell vann over kalkunen underveis i stekingen. Gni så inn kalkunen med smeltet smør, ca 100gr. Stee stekeovnen på 170 grader og legg kalkunen på en rist. Når steketiden er over lar du kalkunen hvile i 20 minutter før du skjærer den opp
Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi. Jeg er veldig glad i karri til kylling/kalkun så derfor valgte jeg å bruke det her
kalkunhals (valgfritt). Sett løk og gulrot i en stor panne med kalkun halsen (valgfritt). Strain å fjerne grønnsaker og kalkun, deretter tilbake væsken i pannen
Kalkunkraft med portvin er helt i toppsjiktet av mine yndlingslukter. Det er løk, gulrot, selleri og hvitløk surret i smør sammen med innmaten fra kalkunen
Denne kalkunen forberedes helt annerledes enn slik du vanligvis gjør med saus og poteter. Du kan fritere i en jerngryte og få kalkunbitene ordentlig crispy eller bruke kun noen spiseskjeer olje til å steke i stekepanne, men da blir de ikke like sprøe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.