Den kan gjerne serveres med kokte poteter samt andre grønnsaker eller en frisk salat. start med potetene (se link over)Krydre kalkunfiletene med salt, pepper og litt curry og stek dem med litt smør i en stekepanneNår kalkunfiletene er ferdige, ta dem ut av pannen
Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Pakk ut kalkunfileten og skjær den i fine skiver som legges på tallerkener sammen med sprøstekt sopp, tyttebærsausog gjerne andre grønnsaker eller en salat
Server bakt kveite oggrønnsakermed kokt ris, og drypp litt soyasaus over. ogsoyasaus. oggrønnsaker vendes i en nydelig marinade med hvitvinseddik, hvitløk og
Som tilbehør har jeg valgt en syrligsaus laget på hvitvin, babygulrøtter, asparges og steke potetskiver, men her er det valgfritt med både poteter oggrønnsaker, kokte poteter, brokkoli, gulrotstaver eller bønner smaker også fortreffelig til torsk
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsakerog en smakfull saus
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbaktegrønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.