Bland så rømmen med de andre ingrediensene i en bolle. Navnet på damen har jeg glemt, hvordan hun så ut også, men blomkålsalaten hennes lager jeg nesten hver gang vi griller
Jeg vil kalle det en slags potetsalat, men bare byttet potet ut med blomål, og det funker. Bland sammen dressingen med majones, yoghurt, eddike og sitron, og vend det hele sammen med salaten
1 blomkål1 agurk, i små biter1 rød løk, finhakket1 boks cherrytomater, delt i to100 gram tørkede aprikoser, hakket i små biter1 neve med cashewnøtter, hakket i små biterDressing. Godt som tilbehør, vi hadde de sammen med aubergineruller (ikke rawfood) 1 blomkål. 1 neve med
Ingredienser Karrisaus Potet Gulrot Ris Kalkun kjøtt Salt,pepper,karri andre grydder hvis du ønsker Lag først en hvitsaus Ha oppi salt,pepper,karri eventuelt andre krydder du ønsker Skjær poteter,gulrot i terninger eller hvordan form du liker best Kok så så mye ris du selv vil ha oppi gryten Når karrisausen er laga smaka til og sånn har du oppi ris,gulrot,potet smaker den til tilslutt med det du vil av krydder Serveres med ris,bagetter,poteter
Jeg har laget denne gryten av kalkunrester og saus fra jul som jeg har hatt i fryseren, men du kan lage den samme gryten med kylling hvis du ikke har kalkun
Jeg fikk med meg rester av nyttårskalkunen hjem fra mamma og pappa. Deretter bestemte jeg meg for tikka masala, men da jeg ikke hadde alle ingrediensene som skulle til ble det min egen indiskinspirerte kalkungryte - kjempegodt
Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Tilsettes etter smak eller serveres ved siden av. oliven, parmesan eller annen vellagret ost, ristede pinjekjerner eller valnøttkjerner, ekstra god olivenolje, balsamicoeddik eller annen god rødvinseddik og sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.