Kalkunsuppe med grønnkål
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 1 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss olje
  • 5 store sjalottløk, snittet i skiver
  • 3 gulrøtter, kuttet i terninger på cirka ½ – 1 cm 1 stor rød paprika, kuttet i terninger på cirka ½ – 1 cm (Cirka) 250 gram ferdigstekt kalkun- eller kyllingkjøtt, revet opp i tynne strimler
  • 1 ss provence-krydder
  • 1 ½ liter kyllingkraft
  • 400 gram (1 boks) hermetiske tomater
  • 200 gram ferdigkokt ris, helst fullkornris eller villris
  • 200 gram grønnkål, hakket
  • ½ ts salt
  • ½ ts svart pepper
  • Suppen kan pyntes med finhakket bladpersille og/eller parmesan, med det kan helt fint sløyfes!

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.