Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantareller medbaconogløk. Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Finhakk rødløk. -) Jeg liker den medium rå. Tilsett fløte og traktkantareller. 1 kalvebiff ( flatbiff hadde jeg)salt og pepper, smør til steking3 poteter4 asparges2 sjampinjong1 liten neve tørkede traktkantareller1/2 rødløk1 dl fløteKutt poteter i skiver, stek dem i olje
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Rør inn ost, mais, erter, vårløkog smårett skinke og hell blandingen i formen medbaconogløk. Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Del ostesmørbrødene i to og server dem varme, gjerne med en liten salat til. Bruker du stekepanne er det smart å trykke lett med en stekespade på toppen av skivene mens du steker
Server den sammen med eple, løk, ogrøstipoteter - topp det hele med rødvinssausen og server. Krydre svinefileten, epleskivene ogløkskivene godt med salt og pepper
Dekk formen med folie og stek som angitt. Her med et lett sukkerdryss på eplebåtene. Stek løkogbacon et par minutter og fordel dette over kyllingen i formen
Server med dryss av parmesan. Tilsett vin og la koke noen minutter. )115 g bacon1 stor hakket løk1¼ dl hvitvinen boks hermetiske tomater½ ts tørket timiansalt/pepper600 g spaghettiStek baconogløk til løken er myk ogbaconet sprøtt. Tilsett tomater, timian, salt og pepper og la småkoke under lokk ca 20 minutter. 115 g bacon. 1 stor hakket løk
Jeg fant butterdeig, en rest medlutefiskbacon, en halv rødløk. Selv om det er godt med julemat, kommer det før eller senere en følelse av at det er nok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.