Når det kommer til gjærbakst, er det nesten kamp om hvem som skal "få lov" til å bake. Vi har kanskje litt forskjellig tilnærming, han slumper som oftest sammen noe, jeg tar som oftest utgangspunkt i en eller annen oppskrift og bytter kanskje ut noen ingredienser
Dette fordi vi har vært mye syke og fordi det rett og slett ikke er noe som kroppen trenger. I vår familie så har vi bestemt oss for å kutte ned på det raffinerte, hvite sukkeret
Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Røra skal være omtrent like tykk som en vaffelrøre. Dette blir ikke en spesielt tykk bunn, jeg vil tro omtrent 1/2 cm tykk. Forstek i ca 15 minutter på 180 grader – den skal bli helt fast sånn at du kan smøre tomatsaus utover den. Topp med ditt favorittfyll og stek videre på 200 grader (eller pizzafunksjon om du har) til osten er smeltet og blitt gyllen
Dette er en enkel rett å tilberede, men som ser imponerende ut på tallerkenen. Hovedretten i tidligere nevnte champagnemeny på Nyttårsaften var urtemarinert kalvefilet med champagnesaus
Jeg blir ofte spurt om tips til hvordan man kan dekorere cupcakes eller kaker. Derfor tenkte jeg å samle videoene mine her, siden jeg har en del videoer på YouTube-kanalen min om hvordan man kan dekorerer cupcakes og kaker
Sjelden kommer jeg over retter hvor jeg umiddelbart ønsker å gjenskape herligheten. Men akkurat denne lokket med sin eleganse som jeg var så heldig å finne på Great British Chefs – en herlig og inspirerende gastronomisk kilde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.