For de som ikke ønsker å bruke eddik, kan den byttes ut med bare sitron og sukker, men da krever det ganske mye sitron da agurkene skal ha en bitter smak
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjellmed kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Legg på kamskjellene. Smak til med salt og pepper. Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft. Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Dette er den med rund avfelling. Jeg gjorde en feil også - strikket en runde vrang for mye på hver av rillene
Krydre kamskjellmed salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje. Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika
Kamskjellet legges på salaten og toppes med en teskje persilleolje. Kamskjell er milde i smaken og kanskje en anelse søte så jeg synes derfor at det skal være litt sting i tilbehøret
Sølete, deilig og frisk agurksalat som til ogmed er sunn. Bland med saften av en sitron og nok gresk yoghurt til at det dekker alt og blir deilig grisete
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.