Mens jeg stod og ventet på at kamskjellene skulle bli renset kom jeg på en annen idè. Smelt smør i en liten panne (eller en liten kjele) på middels varme, til smøret får et nøttebrun farge med en søt duft
Og de ble alle spist opp men vi var veldig mette etterpå. Bland de malte mandlene og sukkeret sammen og band det sammen med de stivpiskede eggehvitene, litt etter litt mens maskinen går
Poenget med dette er at hodet på stavmikseren blir dekket av denne blandingen før man har i oljen. Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer
Ha så deigen på et lett melet bakebord. NYDELIG GROVBRØD MED FRØ OG HAVRE. Grøss, syns det er helt pyton-er jo ikle helt vant med sånne kuldegrader lenger
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Stek baguettene i en varm panne med litt smør, et par minutt på hver side til de har fått fin farge. Gjør klar baguettene, har du lange baguetter del de i to på kortsiden, så tvers over på langsiden
Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Her har du noen flere deilige saker man kan lage med epler
Smak til pureen med salt og eventuelt meir karripasta. 6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.