Om hva slags tilbehør som passer og ikke, og ikke minst om stekingen av kjøttet. Og så vidt jeg kan huske har jeg laget eller vært med på å lage lammestek i påsken de siste femten årene
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Visst du vil ha mer smak på isen kan du bruke kokosmelk som gir den en mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
Disse bollene er både sukkerfrie og rike på fiber, i tillegg til å inneholde noe mindre fett, noe som gjør dem både sunnere og mer kalorivennlige for de som er opptatte av det
Og det beste av alt er at det tiner jo mye fortere når det er flatpakket en når det er i en klump, og det blir jo minimalt med rester når man kan ta ut så mye man vil
Ingen i min familie er særlig glad i mørk sjokolade,. Sjokoladen kan enten være forskjellige varianter av ren steviasjokolade (lys, mørk, hvit), din egen hjemmelagde sjokolade, annen sukkerfri sjokolade (Anbefales ikke), eller i verste fall vanlig sjokolade
Jeg prøver å ha hjemmelaga knekkebrød i den gamle brødboksen min til enhver tid. Denne oppskrifta står også i min nyeste kokebok Furkunnjmat, Enkelt og Ekte sammen med mange andre gode, enkle og sunne oppskrifter
Så da kan dere jo hakke opp litt pynt som skal oppå marengsen når den er ferdig. Setter det inn i forvarmet ovn på 150°C midt i ovnen, å lar det steke 15 - 20 minutt. Pisk eggehviten stivt, ha så oppi sukkeret, å la det piske ca 10 minutt til det blir en kompakt tykk marengs. Sett det inn i ovnen som fortsatt er 150°C, midt i ovnen, å la det steke 60 minutt. 60 minutt er lang tid det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.