Om du har kan du også tilsette sitrongress, fiskesaus, østerssaus, chilisaus og lignende. Tilsett litt ekstra olje (gjerne kokosolje om du skal woke på høy temperatur, den svir seg ikke) og stek opp litt og litt grønnsaker og kjøtt
Jeg har etter hvert innsett at kakepynting ikke er noe jeg har talent for. Jeg har prøvd å lage marsipanroser flere ganger, men stort sett ser det ut som noen har tråkket på rosen (og det kankanskje være fordi jeg har tråkket på den i frustrasjon over å ikke få det til)
Min gode samarbeidspartner hos Gourmeten. no er Fransk og opptatt av kvalitet og gode ingredienser. I tillegg til å drive sin egen nettside med salg av gourmetmat, kokkelerer han på fritiden de lekreste retter
Vi har jo tross alt hørt at vi må spise minst hver tredje time for å. det finnes likevel en del vanlige feil som kan gjøre at du ikke får de resultatene du ønsker
Et godt valg i hverdagen er å ikke la frykten for å gjøre feil holde deg igjen. Dette gjør at vi kan føle oss mett av én type mat, men sulten på en annen
Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor det ikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, det er en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag
Har du ikke steketermometer. Dagens matpakke. Ovnsbakt laks med soltørket tomat. Legg laksefilet i folie. Ha over litt balsamicoeddikk, hvitløk, chili, soltørket tomat, basilikum (gjerne frisk, jeg brukte tørket), salt og pepper
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Men det gjør jo ikke noe når det er så mange søte, sunne, næringsrike, kalorifattige og enkle hverdagsdesserter man faktisk kan unne seg hver eneste dag
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. Skjær eplet i tynne skiver, fyll inn et par skiver i hvert hjerte, og bind om med bomullstråd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.