Kanelsnurrer
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bolledeig
  • 5 dl mandel- eller rismelk (Bruk den melken du liker og tåler. Mandelmelk gir fyldigere smak enn rismelk)
  • 1 ss fiberhusk
  • 1 pose tørrgjær
  • 25-30 dråper stevia (gjerne vaniljestevia)
  • 2 egg 100 g blå soft eller annen melkefri margarin, i biter.
  • 1 kopp/2,4 dl hvitt rismel
  • 1 kopp/2,4 dl brunt rismel
  • 1/2 kopp/1,2 dl tapioka
  • 1/2 kopp/1,2 dl potetmel
  • 1/2 kopp/1,2 dl søtrismel
  • 3 ss pofiber
  • 3 ts xanthan
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 dl sukker*
  • 1/2 ts kalsiumpulver**
  • 2 ts kardemomme, (eller ta av skallet fra ca 15 grønne kardemommekapsler og mal i kaffekvern. Fantastisk smak!)
  • 4 ss blå soft
  • 4 ss sukker*
  • 2 ts kanel
  • 1 ts vanila vaniljesukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.