mel, sukker, kardemomme oghavsalt. Miks godt på lav hastighet til deigen er jevn. Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvor gode disse kanelsnurrene er, og jeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
Kjøkkenet er blitt som et fristed for meg hvor jeg slapper av psykisk, og bare "baker". mandelmel, kokosmel, fiberfin, BakePro, Speltmel, Sesammel, yaconsirup, proteinpulver, fiberhusk, sukrin, sukrinmelis, steviadråper, steviapulver, økologiske alternativer
Smuldre gjæren i en bakebolle, hell over litt av deigvæsken og rør slik at gjæren løses opp. Siden disse var ekstra gode, ja noen av de beste kanelsnurrene jeg har smakt, så deler jeg Lom Bakeri sin oppskrift med dere, disse er verdt å prøve
Godis og kaker. Jeg vet der er helg, og vi har god tid på kjøkkenet og vår fulle rett til å kose oss litt ekstra, men disse små munnfullene var så latterlig enkle å lage at jeg ikke kan vente til uka med å dele
Hva er vel bedre enn å åpne døra og kjenne lukten av nybakt. Jeg bruker denne når jeg lager vanlige bolle rogsåog har lagt den ut tidligere også, men her kommer den altså igjen, som kanelsnurrer
Har dere prøvd noen av mine oppskrifter så langt, eller er det noe dere skal prøve å lage. I går var det årsmøte i blokka, det skulle være hos meg og jeg bakte med stor entusiasme
Smør utover fyllet og rull dem sammen. I dag fikk jeg lyst på kanelsnurrer, så hva gjør man da. Legg kanelsnurrene på en stekeplate med bakepapir og pensle med egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.