Viblirrik på opplevelsene sammen. Her om dagen varviturister, i eget område. Målet mitt med turen til Å, var blandt annet å besøke det gamle bakeriet, som er beryktet for sine gode K A N E L B O L L E R
bland så innkylling og makaroni å fordel det hele i en ildfastform å topp med ost. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kyllingfiletenei små terninger, så steker du dem ilitt olje,
Jeg liker den sånn midti mellom, ikke for søtVarmes opp (ikke koke da forsvinner alkoholen). Utrolig godt og varmendei den sure temperaturen som var der da nyttårshelgen
Smelt smør og ha melk sammen med det varme smeltede smøret. Da jeg varliten og ble tvunget opp på fjellet varvissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Ja, vannet ser grumsete ut, men det er mest pga buljong og hvitpepper. Ja, du likerkanskjeikke løk eller purreløk eller noe slikt, det trodde ikke jeg at jeg gjorde før heller
De vellagrede kanskje for de kresne, men fler og fler oppdager at mat skal smake. Sammenlignetvar nok Haadem sin absolutt den beste, så den kjøper vi nok neste gang
Da deigenvarferdigeltet, tok jeg den direkte på bakebordet for å forme brødene. I morges var jeg tidlig oppe, og bestemte meg for å bake loff tilpinsefrokosten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.