Smør spelt eller havrelomper med litt sukkerfri ketchup blandet med tomatpure. Så i dag har jeg plukket tre retter, som kanskje ikke akkurat er oppskrifter, heller metoder for å trylle frem enkle middager til ekstra travle dager
Denne oppskriften ble jeg inspirert til fra bloggen Kriweb, en av mine favorittblogger. Krydder (her er det godt med tacokrydder, gurkemeie, havsalt og lignende)
Jeg har nå, som noen av dere ønsket, satt sammen en matplan for en uke. Jeg spiser som sagt mindre karbohydrater og mer fett enn det som er anbefalt av helsemyndighetene, og det funker utmerket for meg
Så lenge hverdagsmaten består av rene proteinkilder, grove kornprodukter, sunne fettkilder, magre meieriprodukter og masse grønnsaker kan du fint tillate deg å spise både sukker og nyte alkohol innimellom
Så kjære lesere – har du noe form for proteinrikt pålegg og en pakke spelt/havrelomper i kjøleskapet så har du ingen god unnskyldning til å sette skeia i nugattien eller å gumle på sjokoladen fra helga som ligger igjen når du kommer hjem
Fredag – Kantarellpizza. En av verdens sterkest voksende mattrender er knyttet til veganisme. Siden vi er i den beste høstesesongen for grønnsaker, har jeg denne uken forsøkt å finne frem til oppskrifter som benytter grønnsaker i sesong og som har et snev av tradisjonsmat i seg
Speltlomper, havrelomper, potetlomper, heimelaga lomper eller kanskje søtpotetlomper. Arkivet flommer jo over med oppskrifter som gjerne kan bli glømt, og det ligger jo så masse godt innpå her, så berre en glede å kunne ruske fram gamle favoritter
Jeg bruker havrelomper, og favorittfyllet er helt klart ost, skinke og avokado. For av en eller annen grunn så ser jeg lissom ikke på meg selv som en person som får halsbetennelse av å sitte på kino med vått hår
Eg brukte mine heimelaga, glutenfri lomper - men du kan også bruke kjøpte lomper (vanlige lomper, speltlomper, havrelomper etc) eller heimelaga søtpotetlomper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.