Plommene skal stekes i ovnen til de er møre, mellom 15-20 min. Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen
Smuldrekake - denne lager du på et øyeblikk. Skrell - og del opp 6 norske epler og legg i bunn av formen. Stekes i 220 grader, nederste rille i ovnen i ca 20 minutter - eller til kaken har en gyllenbrun farge
Dekk bakebollen med lokk eller plast og la deigen heve på kjøkkenbenken i 8-20 timer (jo lengre, desto bedre). La deigen etterheve 30-60 minutter under klede. Stekes ved 225 grader i 30-35 minutter, til brødet har en fin brunfarge og er gjennomstekt. Stek først brødet på nederste rille i ca 25 minutter og deretter 5-10 minutter på midterste rille. Skal jeg servere olivenbrød til mange bruker jeg å lage dobbel porsjon og bruker da den store langpanna, det kan da være behov for å steke brødet 5-10 minutter lenger
Disse amerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man bruker grovere mel i. Denne oppskriften er opprinnelig fra , men jeg har laget den grovere og med spelt
Men her kommer endelig første oppskrift i min – ta-da – nye kategori. Som sagt så kommer det flere i denne kategorien etterhvert, så jeg anbefaler å kjøpe et Madeleines-brett eller to, f
Begge nettbutikkene opererer med ulike kvantumsrabatt-ordninger, som dere kan sjekke ut. Dette er noe produsenten min forsøker å få til hver gang, at pølsene skal være ca 300 gram, siden jeg selger pr stk-pris, men det vil variere noe fra produksjon til produksjon og det er tørkingen som påvirker dette
Risotto er en italiensk ris-rett hvor hvor risen kokes i kraft til en kremet konsistens. Det finnes flere varianter av risotto-ris, men den mest kjente og kanskje mest tilgjengelige sorten i Norge er arborio
Jeg og Stina koste oss med morsomme snapchat-filmer og frozen yogurt mellom julegavekjøpene. En perfekt morgen ble det, og jeg fikk endelig den etterlengtede julefølelsen
HØST. Ja med stooore bokstaver og utropstegn, for jeg er så glad i høsten. Den gode kjølige luften, de fine fargene, innekos etter en sommer med mange utetimer
- Pisk dette luftig, ha deretter i. ---------------------------------------. -300 g friske. -Smør en springform 20 eller 22 cm,. -Stek på 180 grader i 40 minutter
1-2 kg lammekjøtt av suppekvalitet. kraft og la det koke i 1,5-3 timer eller til kjøttet løsner fra bena. 1 sellerirot 1-2 kg lammekjøtt av suppekvalitet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.