350 G KANTARELLER4 SJALOTTLØKSMAK TIL MED HVITLØK40 G SMØR8 DL KYLLINGBULJONG, UTBLANDET1 DL MATFLØTE1 DL CRÈME FRAÎCHE1 EGGEPLOMME1 SS MAIZENASALT OG NYKVERNET PEPPERGRESSLØK, EN KLYPE CHILI OG EN 1 KLYPE GURKEMEIE
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Fres de rensede og skårne kantarellene med grønnsakene et par minutter i smeltet margarin. (Brukes karri eller safran, røres dette inn i margarinen først
Kremet kantarellsuppe med sider2 sjalottløk, finhakket25 g smør400 g kantarell11/2 dl hvitvin3/4 l kyllingbuljong, eller god grønnsaksbuljong1/4 l kremfløteSalt og pepper(1 dl eplesider) Surr løken i smør til den er gjennomsiktig
) Men, jeg hadde planer om å lage kantarellsuppe så da måtte vi ut i skogen for å finne kantareller. Her er bilder fra låven der vi spiste kantarellsuppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.