Det er her snakke om den legendariske retten KaoKhaMoo - direkte oversatt kokt grisefot med ris. De som har vandret Chiang Mais mat markeder på kveldstid har kanskje kommet over store jerngryter som putrer over åpen flamme midt kaoset av glinsende kjøttøkser og sultne middagsgjester
Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, Tom Kha Gai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
Tom Kha Gai er en kjempe god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand. Denne enkle oppskriften er fra boken "Den rutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
Moo Shu Svin er en rett som sies å ha opprinnelse ifra nord Kina, muligens ifra byen Shandong. Dette inlegget Moo Shu Svin (Moo Shu Pork) ble først publisert hos HobbyKokken Tor
OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tom kha gai» er helt klart en av mine favoritter i det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.